Naslovna    Vesti    Takmičenja    Nevena Ignjatović nosi zastavu Srbije na otvaranju ZOI
25

jan

2018

Nevena Ignjatović nosi zastavu Srbije na otvaranju ZOI

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije, doneta je odluka da nosilac zastave Srbije na ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu bude Nevena Ignjatović.

Članovi Izvršnog odbora OKS danas su potvrdili imena sportista koji su do kraja kvalifikacionog ciklusa ostvarili kriterijume Olimpijskog komiteta Srbije za nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Južnoj Koreji, a to su Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović (alpsko skijanje) i Damir Rastić (nordijsko skijanje). Stručne službe OKS će u skladu sa odlukom Izvršnog odbora OKS, a na osnovu dostupnih kvota Međunarodne skijaške federacije (FIS) prijaviti finalni broj sportista koji će nastupati za Srbiju na Zimskim olimpijskim igrama.

Zastavu Srbije na ceremoniji otvaranja nosiće najbolja srpska skijašica, Nevena Ignjatović, kojoj će ovo biti treće po redu Zimske olimpijske igre.

Prethodnica Misije Srbije za Zimske olimpijske igre u Pjongčangu iz Beograda kreće 31. januara, dok sportisti i treneri u Južnu Koreju kreću 2. februara 2018. u večernjim časovima.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar