Marketing

Portal Skijanje.com je internet magazin posvećen skijanju i snowboardu. S obzirom da se sajt nalazi na izuzetno atraktivnom, internacionalnom domenu, cilj nam je da svojim sadržajem zadovoljimo ljubitelje skijanja i snowboarda iz svih država regiona: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Naša redakcija broji pet sportskih novinara koji pokrivaju sledeće sekcije na našem portalu: vesti, blog, snowboard, oprema, ski centri, ski info i multimedija. Svi sadržaji sa portala, dostupni su i na našim profilima na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Internet magazin Skijanje. com upisan je u Registar javnih glasila kod Agencije za privredne registre Republike Srbije pod registarskim brojem IN-000138.

Skijanje i snowboard magazin Skijanje.com pruža idealan kanal za oglašavanje vašeg proizvoda/usluge. Websajt je baziran na inovativnoj tehnološkoj platformi, koja izmedju ostalog omogućava plasman i primenu najsavremenijih načina internet oglašavanja. Iako smo tek počeli sa radom, cilj nam je da u narednim godinama postanemo regionalni lider u pružanju informacija iz sveta zimskih sportova. Sigurni smo da ćete prepoznati potencijal našeg portala te se nadamo uspešnoj budućoj saradnji.

Sve potrebne informacije o oglašavanju na portalu Skijanje.com možete pronaći na linku ispod:

Media Kit 2013/14

 

Pošalji prijatelju

Komentari (2)

ostavi komentar
16

apr

2017

01:26  |   Gore-Tex Jakne [neregistrovani]

www.facebook.com/goretex.jakne

Preporuka

03

mar

2015

20:18  |   mrkopalj [neregistrovani]

www.src-mrkopalj.com

Preporuka

Ostavi komentar

Povežimo se