Naslovna    Vesti    Ostalo    Supernova Travel: Leto na Staroj planini!
SPONZORISANI ČLANAK
22

jun

2018

Supernova Travel: Leto na Staroj planini!

Provedite letnji odmor u hotelu "Stara planina", pogledajte ponudu agencije Supernova Travel za leto 2018.

Hotel Stara Planina nalazi se na jednom od najlepših mesta Stare planine - Jabučkom ravništu, na 1.466m nadmorske visine. Pravu atrakciju predstavlja prva gondola u Srbiji koja skijaše prevozi od hotela do vrha Babin zub.

Sadržaj hotela:

3 konferencijske sale, restoran, loby bar sa sunčanom terasom, picerija, bar, dečja igraonica,dečje igralište, baby corner za čuvanje beba, klizalište, wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom, kozmetičko/frizerski salon, bankomat, menjačnica, prodavnica, suvenirnica, brendirana prodavnica garderobe, parfimerija, apoteka, room service, mesto za odlaganje prtljaga, usluga recepcije 24h i podzemna garaža (147 parking mesta, uz 8 mesta za vozila osoba sa invaliditetom).

Wellness & Spa centar:

Prostire se na 1000m², u okviru koga se nalaze: zatvoreni bazen, hidromasažna kada, sauna i hamam, relax zona sa ležajkama, masaže i tretmani, fitness sala. 

Biznis sale:

Hotel u svojoj ponudi ima 3 multimedijalne konferencijske sale, jednu od 100m2 koja može da primi 80 osoba i deljiva je sistemom pokretnih zidova, kao i dve manje sale od po 40m2. Sale su opremljene svim neophodnim sadržajima za održavanje seminara, team buildinga, poslovnih sastanaka, radionica i sl.

Usluga:

Light all Inclusive.- doručak, lagani ručak, večera piće  tokom ručka i večere (vino, pivo i gazirana bezalkoholna pića).

Pogledajte cenovnik i kompletnu ponudu ovde.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar