Naslovna    Vesti    Skijališta    Promotivne nedelje u srpskim skijalištima
15

jan

2014

Promotivne nedelje u srpskim skijalištima

"Porodična nedelja" je prva u nizu promotivnih akcija i trajaće od 25.01. do 01.02.2014.

U okviru promocije srpskih planina i skijanja, u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru, Skijališta Srbije će organizovati promotivne nedelje. Za sve koji odluče da provedu nedelju dana na planini, biće obezbeđen popust na ski karte od 15% dok će hotelijeri i drugi partneri obezbediti sniženja za usluge smeštaja, iznajmljivanja ski opreme i ski škole.

"Porodična nedelja" je prva u nizu promocija i trajaće od 25. januara do 1. februara, a namenjena je svima koji žele da sa najbližima provedu sedam dana u nekom od srpskih ski centara. U tom periodu Skijališta Srbije će odobravati popust od 15% na sedmodnevne porodične pakete, i to one koji će početi 25. januara, a završiti se 1. februara, odnosno koji će početi 26. januara, a završiti se 2. februara. 

Partneri Skijališta Srbije u promotivnim nedeljama na Kopaoniku su MK Mountain Resort, Kraljevi Čardaci SPA, Rtanj, Hotel Junior, ski škole  MM SKI SPORT, La Scuola Di Schi, Snow stars team, Bistro i ski rente Beosport i La Scoula Di Schi

Na Zlatiboru u promotivnim akcijama učestvuju hoteli Mona, Satelit, President, Novakov dvor, vila Žunić i vila Zlatibor, ski President, Dunav, Olimp, Vila Žunić, ski škola i renta Beosport i ski škola Ski Art&Fun. Partneri za Staru planinu su hotel Falkensteiner i ski škola i renta Snow sports academy.

Nakon porodične nedelje, u ski centrima će se od 8. do 15. februara organizovati “nedelja za parove”, dok je period od 1. do 8. marta rezervisan za “žensku nedelju”. Prvi put ove sezone đaci i student imaju svoju nedelju i to u periodu od 12. do 19. aprila.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar