Naslovna    Vesti    Skijališta    Tri dana besplatnog skijanja na Staroj planini
Sponzorisana vest
27

nov

2013

Tri dana besplatnog skijanja na Staroj planini

Zimska sezona u Falkensteiner hotelu na Staroj planini zvanično počinje 12. decembra.

Otvaranje zimske sezone u Falkensteiner hotelu - Stara planina zakazano je za 12. decembar. Kao i prethodne godine, za tu priliku biće priređen bogat program, kao i besplatan trodnevni ski pass i do 50% popusta na iznajmljivanje ski opreme.

Prema rečima direktora hotela Nikole Markovića, posetioce očekuju odlični uslovi kako na stazi, tako i u hotelu, a neće izostati ni tradicionalna staroplaninska trpeza.

- Falkensteiner Hotel Stara Planina će i ove sezone biti mesto okupljanja ljubitelja skijanja, ali i onih koji žele da uživaju i da se odmore daleko od gradske buke. Uz staze koje se nalaze u neposrednoj blizini hotela smeštena je i prva gondola u Srbiji, a osim u zimskim sportovima, posetioci će imati priliku da uživaju i u SPA i fitnes centru u okviru hotela - rekao je Marković.

Osim utabanih staza, od 12. do 15. decembra sve posetioce očekuju posebni popusti na školu skijanja i motorne sanke, dok su iste usluge za mališane uzrasta do deset godina besplatne.

Kada je reč o programu za najmlađe, proširen je i renoviran Falkyland, kreativni prostor za decu, u okviru koga je roditeljima tokom dana na raspolaganju usluga brige o deci uzrasta od tri do 12 godina.

Za sve one koji ne skijaju ili žele da se opuste posle aktivnog dana na snegu, hotel je pripremio posebne pogodnosti, kao i popuste na masaže i tretmane uz opuštanje u Acquapura SPA centru.

Trenutna visina snega je 30cm, a iz hotela poručuju da će do 12. decembra uslovi za zimske sportove biti idealni. U slučaju nedostatka snega na Staroj planini, spreman je i sistem za veštačko osnežavanje

Kako bi osigurali ugodan boravak za sve goste hotela, predstavnici Falkensteiner Hotela Stara Planina izgradili su novi parking sa 385 mesta za putničke automobile. Osim toga, izgrađen je još jedan manji parking, gde se može smestiti 78 putničkih vozila, kao i četiri vozila za osobe sa invaliditetom.

Svake nedelje u periodu od 22. decembra 2013. do 30. marta 2014. godine putnicima će biti dostupan prevoz od Novog Sada do Stare planine.  U istom periodu na raspolaganju je i autobuska linija Beograd-Stara planina.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (2)

ostavi komentar
27

nov

2013

16:08  |   anonymous [neregistrovani]

Trebalo bi samo za goste hotela.

Preporuka

27

nov

2013

14:44  |   anonymous [neregistrovani]

jel ski pas besplatan samo za goste hotela?

Preporuka

Ostavi komentar