Naslovna    Blog    Takmičenja    Nevenin blog: Jako srećna buduća master pufnica
Blog Nevene Ignjatović
21

sep

2013

Nevena Ignjatović

Nevenin blog: Jako srećna buduća master pufnica

Odlični uslovi za trening u švajcarskom Saas-Feeu.

Trening u Saas Fee-u bio je fantastičan. Vreme je bilo idealno, prvi put u životu sve je išlo po planu s obzirom da skijalište ne radi kad je loše vreme. Puno smo trenirali i zadovoljna sam time, volela bih da tako bude i narednog puta koji se bliži. Uskoro se opet vraćamo tamo, po svemu sudeći u pravu zimu. Smile Videla sam neke slike i već mi je hladno, možda grešim ali uskoro ću saznati.

Na početku treninga su me malo mučile pancerice pa mi je naš prijatelj Draganče pomogao i dao sprave da ih sredim. On inače zivi u Saas Feeu sa svojom porodicom i poseduje dva sport shopa, "High Noon", da znate ako dođete. Smile Za slobodan dan nam je sa Majom, svojom suprugom, pravio fondueee. Mmm, bilo je delicious!!! Hvala. Smile

Sada sam u Beogradu, svakog dana idem na terapije za leđa kod doktora Vladana (ordinacija Centar). Imala sam malo problema, nadam se da će se to srediti posto nije naivno. Frown Svratila sam i do dragih MK, kod Ivane i Veljka. Slike za promociju MK na kojima sam JA ispale su "kuliška", videćete ih brzo, nadam se. Smile

Sada hitno moram da smišljam i tražim uzorke i slike za moje usko odelo za Olimpijske igre. Biće jedinstveno i oslikavaće našu zemlju i, nadam se, moju Šumadiju! Prošle sezone, a i ove, odelo za mene pravi Dr.Bobo na profesionalan i poseban način. To mi stvarno puno znači!

Za kraaaaj želim da se pohvalim i kažem da sam položila poslednji ispit sa najlepšom ocenom 8. Presrećna sam, uspela sam sve da završim iako nije bilo sigurno da ću to uspeti. Sledeće godine me očekuje master rad i onda sam zvanično Master ekonomije. Zahvaljujem se puno svim profesorima (FEFA) na razumevanju i podršci.

Ovog leta nisam bila na moru, odmor sam provela na Kopu, puno sam radila i to se isplatilo. U tom stilu nadam se dobroj sezoni, sada mogu da se posvetim apsolutno i samo skijanju.

Sve vas već sada pozivam na ski opening koji ce se održati na Kopaoniku od 05-08.2013., biće super!

Za koji dan opet na sneg samo da me leđa drže i biće sve dobro!

Pozdravljam puno Miljana Grbovića koji je u Kini <3

Bagy
XoXo
Djiiiaaaaa

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar