Naslovna    Blog    Ski Oprema    Trenirajte bez snega
21

maj

2012

Predrag Gajić

Trenirajte bez snega

Nedostatak snega? Nema problema. Poslednjih godina sve je više ski i snowboard opreme za koju nije potreban sneg.

TrailSkate je dizajniran tako da možete da ga vozite po svim vrstama terena, jer ima nešto veće gumene točkove i idealan je za neravne podloge. Proizvođač tvrdi da se na TrailSkateu mogu izvoditi skokovi kao na pravom bordu bez ikakve opasnosti. Cena: 399 dolara.

Slična namena pripada i MBS Mountainboardu, ali on već liči na pravi bord. Ova spravica je postala toliko popularna da je po njoj nazvan i ekstremni sport - montainboarding. Problem je jedino cena, pošto primerak sa sike vredi 550 dolara.

Nama najpristupačniji je Flowboard, koji, kažu oni koji su ga probali, stvara utisak kao da bordate po pravom snegu. I konstrukcija mu nije preterano komplikovana, pa je zato relativno jeftin: 100 - 120 dolara.

Ko može da zamisli carving na asfaltu? Možda dizajneri firme Streetski, koja je napravila model CTX-CARVE. Pomoću njega u pravim pancericama imate priliku da unapredite carving tehniku čak i na lokalnom asfaltiranom putu. Morate samo da se čuvate automobila.  Cena ovog "čuda" je 460 dolara.

A kako izgleda "skijanje" na CTX-CARVE, pogledajte sami:

 

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar