Naslovna    Blog    Ski Oprema    MINT ski naočare
Predstavljamo
17

mar

2024

Ivan Tamburić

MINT ski naočare

MINT, inovativni brend skijaških naočara koji nam dolazi iz Slovenije.

Tržište ski opreme je veoma konkurentno. Svedoci smo da se svake godine pojavljuju novi inovativni brendovi koji kupcima nude sjajne proizvode. Tako se u poslednjih desetak godina pojavilo nekoliko veoma interesantnih proizvođača skijaških naočara poput POC-a, SHRED-a, BLIZ-a i drugih. Jedan takav brend dolazi nam iz regiona, iz Slovenije.

“Kao profesionalci i neko ko živi isključivo od skijanja uvek smo nosili i testitrali brojne vodeće brendove u skijaškoj industriji i tokom naših karijera, ali smo uvek bili nezadovoljni performansama, dizajnom ili izgledom iste opreme, pa smo odlučili da izgradimo sopstveni brend nazvan MINT” - MINT Sports.

MINT Sports je kompanija za sport i rekreaciju u prirodi. Misija brenda je razviti najbolju opremu za moderne avanturiste i sportiste, podržati očuvanje prirode i inspirisati istraživanja prirode na globalnom nivou kroz sport koji svi toliko volimo. MINT to uspeva kroz partnerstvo sa elitnim skijašima, lokalnim gorskim službama, vodičima i instruktorima ekstremnih sportova, kao što je skijanje ili planinski biciklizam. Takvim profesionalcima je potrebna oprema koja je napravljena da traje dugo i bude dovoljno otporna za život na planini. MINT je zasnovan na ideji da isporučuje najbolje moguće testirane proizvode koje su razvili vrhunski sportisti koji većinu dana provode na otvorenom, u prirodi. Jedini način da se stvori najbolja oprema koja će u svakom smislu služiti svojoj svrsi je bilo započinjanje početne ideje upravo u prirodi tj. našoj pravoj kancelariji, poručuju iz MINT-a.

MINT je rođen u Sloveniji, skrivenom dragulju na sunčanoj i jedinstvenoj strani Alpa. Glavni proizvod brenda su skijaške naočare. NEW CORTINA model naočara nastao je velikim doprinosom elitnih skijaša i predstavlja novi standard za inovacije sočiva na današnjem tržištu. Tehnologija sočiva ima 22% veće vidno polje i dovodi vidljivost na potpuno novi nivo. Ove zaštitne naočare omogućavaju optimalan vertikalni i periferni vid za najbolje rezultate na planini, gde ćete videti bolje nego ikad pre. Sa vrhunskim tretmanom protiv zamagljivanja, troslojnom memorijskom penom, brzim i lakim sistemom zamene sočiva i trake, MINT tvrdi da je postavio novi standard koji naočare mogu da postignu i ponude danas. MINT proizvode odlikuje jednostavan dizajn sa svim važnim detaljima koji doprinose idealnoj funkcionalnosti.

MINT u svojim proizvodima koristi dve različite tehnologije, Vision+ i Chromavision+.

VISION+ je tehnologija sočiva za poboljšanje kontrasta, koja vidljivost dovodi na potpuno novi nivo, omogućava pretvaranje meke, difuzne svetlosti u preciznu svetlost visokog kontrasta. Vision+ sočiva nude izuzetnu vizuelnu jasnoću u raznim svetlosnim uslovima, za sigurne i maksimalne performanse na planini. Vision+ sočiva rezultat su decenija strasti, dizajna, izrade i istraživanja. Opsežnim razvojem i testiranjem kreirana je tehnologija koja donosi nenadmašnu optičku jasnoću okoline dok skijate. Rezultat je sočivo koje je projektovano tako da pospešuje zaštitu, a istovremeno zadržava najjasniji pregled na stazi.

CHROMAVISION+ fotohromna sočiva automatski menjaju nijansu u zavisnosti od svetlosnih uslova, zatamnjujući se pri jakom svetlu i razbistrujući se u uslovima ravnog ili slabog osvetljenja. Jedan par zaštitnih ski naočara za bilo koji vremenski uslov na stazi ili izvan nje. Od najsunčanijih dana ili uslova do duboke magle na planinama. Kada se svetlost promeni, sočivo se prilagođava. Velika svestranost i sposobnost pružanja odlične jasnoće tokom dana i tokom različitih vremenskih uslova. Uvek imate savršenu nijansu za odgovarajuću količinu svetlosti.

MINT su vrhunske skijaške naočare po konkurentnoj ceni u odnosu na kvalitet i funkcionalnost koju nude.

Za više informacija i naručivanje MINT naočara posetite sajt bootpro.rs ili putem telefona 065/220-6688 i 066/224-664.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
14

jan

2024

19:52  |   anonymous [neregistrovani]

Zasto mi se naocale magle,ofjednom se pocelo to desavati?kako to sprijeciti?

Preporuka

Ostavi komentar