Naslovna    Vesti    Takmičenja    Bez Tine Maze u Svetskom kupu sledeće sezone
07

maj

2015

Bez Tine Maze u Svetskom kupu sledeće sezone

Tina Maze se konačno oglasila po pitanju nastavka karijere.

Mnogo se spekulisalo da li će Tina Maze nastaviti karijeru po završteku sezone Svetskog kupa 2014/15. Posle medijske tišine koja je vladala dva meseca nakon završetka takmičenja u Meribelu, Tina se konačno oglasila i obelodanila svoje planove za budućnost. Poruku koju je objavila na svom Facebook nalogu prenosimo u celosti:

Dragi sportski prijatelji i navijači,

S obzirom da i dalje nisam zvanično objavila svoje planove za budućnost, mislila sam da je vreme da vam napišem ovu poruku.

Posle 16 dugih i uspešnih sezona nastupanja u svim disciplinama, osećam da je mi je fizički i mentalno potreban dužni odmor nego inače. Pauziraću godinu dana pre nego što budem donela dalje odluke po pitanju nastavka karijere.

Iskoristiću ovaj period da završim studije i posvetim nešto vremena marketinškim i komercijalnim aktivnostima sa svojim sponzorima - Stoeckli, Milka, Fila, Alpina watches, Feel Slovenia, Zlatarna Celje kao i drugim projektima koje imam u planu.

Želela bih svima da se iskreno zahvalim na podršci svih ovih godina i nadam se da ćete razumeti i poštovati moju odluku.

Obaveštavaću vas o novostima, želim vam lepo leto,

Iskreno vaša,
Tina

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar