Naslovna    Vesti    Takmičenja    Tina Maze: Stavila sam tačku na "i"
04

apr

2015

Tina Maze: Stavila sam tačku na "i"

Mnogi se pitaju da li ova izjava znači da se bliži kraj karijere sjajne slovenačke skijašice.

Tina Maze je trudna i završava karijeru, bila je jedna od boljih prvoaprilskih šala, koja je, ruku na srce, njene navijače pomalo i navela na razmišljanje. Slovenačkoj skijašici je za dlaku izmakao Veliki kristalni globus, a kaže da još nije odlučila kada će okačiti pancerice o klin. Ipak, simptomatična je njena izjava da je prethodna sezona bila šlag na torti.

- Prvog aprila sam pročitala neke zanimljive vesti o meni, pa i to da sam trudna. Videće se kada budem u drugom stanju, ali sad nije vreme. Uostalom, to je moja privatna stvar - rekla je Tina i nastavila:

- Od svojih navijača sam se oprostila s nadom da ova sezona neće biti poslednja, možda će biti pretposlednja, ne znam...Pre početka prethodne sezone mnogi su me savetovali da završim sa takmičarskim skijanjem. Mi slili su da sam isuviše istrošena. Međutim posle prolećne pauze sam razmislila i spremna sam došla na Massijeve treninge. Bila sam motivisana i dobro sam se pripremila. Prvi deo sezone nije bio obećavajući, ali sam znala da će doći moje vreme. Iako se nisam vratila u domovinu s Velikim globusom, mislim da sam stavila tačku na "i". Tri puta sam pobedila u Svetskom kupu i ponovo postala svetska i olimpijska šampionka u spustu.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar