Naslovna    Vesti    Ostalo    Tinejdžerka izgubila život posle pada sa žičare
27

feb

2013

Tinejdžerka izgubila život posle pada sa žičare

Trinaestogodišnja Poonam Bhaattal poginula je posle pada sa žičare u italijanskom ski centru Claviere.

Trinaestogodišnja tinejdžerka iz Engleske Poonam Bhaattal poginula je posle pada sa žičare u italijanskom ski centru Claviere.

Učenica iz Middlesexa ustala je iz sedišnice neposredno pošto je krenula na vrh staze, izgubila je ravnotežu i pala sa visine od oko šest metara. Glavom je udarila o betonsko postolje stuba što joj je nanelo fatalne povrede. Radnicima na ski-liftu nije jasno kako je došlo do incidenta jer je sigurnosna šipka bila spuštena, a ona je imala skijašku opremu. Hitna pomoć stigla je veoma brzo, ali je nesrećna učenica preminula na putu do bolnice.

Poonam je zajedno sa drugovima iz odeljenja pohađala časove skijanja u Clavaireu, a istraga će pokazati kako se tačno dogodila nesreća.

Nažalost, ovo nije jedina loša vest. Jedan desetogodišnji dečak nastradao je pre nekoliko nedelja u Mayrhofenu u Austriji kada je skijajući s porodicom udario u drvo. Udarac je bio toliko jak da čak ni kaciga koju je nosio nije uspela da ublaži posledice. Takođe, još jedan devetogodišnjak iz Engleske nalazi se u komi posle sudara sa skijašem na stazi u franuskom Monts d’Olmesu. Neoprezni 27-godišnjak uleteo je velikom brzinom na deo staze namenjen mlađim skijašima i udario u malog Engleza.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar