Naslovna    Blog    Freeski    Snowcat freeride na Bjelasici
11

feb

2014

Riders.me

Snowcat freeride na Bjelasici

Organizacije Riders.me i Freeriders.me, opremljeni sa novim Snowcat-om, krenuli su u potragu za powderom na obroncima Bjelasice.

Nakon predugog iščekivanja, prvi veliki snijeg dočekali smo krajem januara. Sezona je zvanično otvorena 26.01. a mi smo odmah krenuli u akciju. Iako uslovi nisu ni blizu idealnih uspijevamo da nastavimo produkciju i dobro se zabavljamo.

Ovaj kratki spot prikazuje jedan naš tipičan "radni" dan, u potrazi za lijepim kadrovima i svježim snijegom. Snimljen je na padinama Lise, jugoistočne strane Bjelasice, sa pogledom na masiv Komova.

Ovaj spot označava početak partnerskog projekta dvije organizacije, Riders.me i Freeriders.me, a za cilj ima obogaćivanje zimske turističke ponude Crne Gore.

Po ugledu na prestižne ski destinacije Sjeverne Amerike (Alaska, British Columbia i sl.) kreiramo ekskluzivnu ponudu i prikazujemo naše prostore u najljepšem svjetlu. Ovo je sasvim novi doživljaj, potpuno drugačiji od uobičajenog skijanja u ski centrima.

Baza operacije je turistički kompleks Shcherbina chalets u Kolašinu.

Još uvijek smo u fazi tehničkih i kadrovskih priprema, osmatranja terena, biranja pozicija a uskoro krećemo u ozbiljnu promo kampanju za tržišta Evrope i Rusije.

I za kraj evo prilike da uživate u ovim fantastičnim freeride kadrovima!

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
21

jan

2015

21:34  |   anonymous [neregistrovani]

Cool ekstra

Preporuka

Ostavi komentar