Naslovna    Vesti    Skijališta    Vail – Trka amatera protiv Lindsey Vonn
24

avg

2012

Vail – Trka amatera protiv Lindsey Vonn

Američki ski centar Vail ove zime predstavlja treću generaciju svoje poznate skijaške aplikacije Epic Mix.

Skijaši koji posete čuveno američko skijalište Vail u Koloradu, moći će od decembra ove godine da uporede svoju brzinu i umeće sa najboljom američkom skijašicom svih vremena, Lindsey Vonn. Nova verzija aplikacije, Epic Mix Racing, omogućiće rekreativnim skijašima da na potpuno novi način dožive svet ski takmičenja za vreme boravka u ski centrima Vail, Breckenridge, Beaver Creek i Keystone u Koloradu, kao i Heavenly i Northstar u Kaliforniji, odnosno Nevadi. U svakom od ovih skijališta nalaziće se staze na kojima će rekreativni skijaši moći da se takmiče i registruju svoje rezultate. Pomenutih šest centara deo su velikog skijaškog kompleksa Vail resorts i međusobno su povezani jednim ski pasom.

Uz pomoć aplikacije Epic Mix Racing, skijaši će automatski moći da uporede vreme svoje trke sa rezultatom Lindsey Vonn, koja u Vailu živi i trenira od detinjstva. Na osnovu rezultata, skijašima će se dodeljivati digitalne zlatne, srebrne i bronzane medalje. Vremena trke, digitalne medalje i tabela rezultata biće dostupni na Epic Mix internet stranici i aplikaciji za mobilne telefone. Rezultati i medalje se zatim mogu lako podeliti sa prijateljima na Facebook-u i Twitter-u.

Aplikacija sadrži i opciju Lindsey Vonn Race series, koja će rangirati skijaše na osnovu njihovih 10 najboljih rezultata sezone. Najbolji takmičari iz svih šest ski centara biće pozvani na veliko finale u aprilu 2013. godine, čiji će domaćin biti Lindsey Vonn na čuvenoj stazi Birds of Prey u Beaver Creek-u. Lindsey će davati i takmičarske savete skijašima tokom sezone, koji će biti dostupni na web i mobilnim aplikacijama. Ona će gostima pomagati da poboljšaju rezultate trke, davaće im savete o istezanju, predstaviće im svoje omiljene vežbe kao i muzičke numere koje sluša dok se priprema za trku.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar