Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Elan i Volkl test na Kopaoniku
Sponzorisana vest
21

dec

2013

Elan i Volkl test na Kopaoniku

Planet Bike organize test Elan i Volkl skija 28. i 29. decembra na Kopaoniku.

I ove zime Planet Bike će svoje verne kupce nagraditi mogućnošću da besplatno isprobaju najnovije modele Elan i Volkl skija. Prvi ski test ove sezone biće održan na Kopaoniku na platou u Dolini sportova, 28. i 29. decembra od 10 do 16 časova. Posetiocima će na raspolaganju biti Elan i Volkl modeli za sezonu 2013/2014.

Iz Elanovog asortimana izdvajamo nove SLX, SL i GSX Amphibio skije. Kako kažu u Elanu, ovi modeli predstavljaju sledeći korak u evoluciji race skija. Sa svojom ‘kičmom’ i kostima’ oni omogućavaju bolje držanje kantni i veću torzionu stabilnost, dok već poznati Amphibio koncept dodatno olakšava skijanje, posebno u fazi početka novog zaokreta.

Što se tiče Volkl-a najveća novost je UVO (Ultimate Vibration Object), slobodno plutajući objekat koji se nalazi u prednjem delu skije i absorbuje vibracije po svim osama. Ovaj uređaj na taj način omogućava veću agilnost, mirniju vožnju i bolju kontrolu. Modeli sa UVO tehnologijom koji će biti predstavljeni na testu su Racetiger SC UVO i Racetiger RC UVO.

Da biste mogli da uzmete skije ili snowboard i testirate ih, neophodno je da organizatoru pokažete na uvid i kao depozit ostavite dva lična dokumenta sa fotografijom.

Više informacija o Elan i Volkl skijama za sezonu 2013/14 možete pronaći u našim člancima Elan - skije i tehnologije za sezonu 2013/14 i Völkl - noviteti za sezonu 2013/14.

Pogledajte kako je izgledao Elan i Volkl test prošle sezone.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar