Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Novi modeli K2 skija u čast The Rolling Stones
06

okt

2012

Novi modeli K2 skija u čast The Rolling Stones

Jedan od najvećih bendova svih vremena ponovo se udružio sa poznatim američkim proizvođačem u dizajniranju kolekcije skija u njihovu čast.

Još od davne 1962. godine, Stonesi zauzimaju zapaženo mesto na svetskoj muzičkoj sceni, a isto važi i za K2 u skijaškoj industriji. Kako i grupa i proizvođač skija 2012. slave pedeset godina postojanja, The Rolling Stones i K2 će predstaviti poslednja dva modela iz ekskluzivne kolekcije skija Rolling Stones K2 Limited Edition.

Prošle zime su u prodaju puštena prva dva modela iz ove kolekcije - Rolling Stones K2 SideShow i SideStash. Ove sezone biće predstavljeni K2 Rolling Stones Recoil i 102, prvi model u oktobru, a drugi u decembru. Sve četiri skije naćiće se u prodaji kod ovlašćenih dilera K2 širom sveta. Prva dva modela skija iz kolekcije imaju top sheet u vidu kolaža koji na umetnički način predstavlja uzbudljivu istoriju Stones-a. Grafika na druga dva modela je inspirisana posterima benda.

Kako K2 puni pedeset godina, bilo je impresivno pogledati pet decenija unazad i prisetiti se svih inovacija i promena koje su se desile u ski industriji. K2 Rolling Stones kolekcija skija je savršen omaž za pedeset godina koje su iza nas, kao i inspiracija za narednih pedeset – rekao je podpredsednik globalnog marketinga K2 Jeff Machura.

Novi twin tip modeli Recoil i 102 uključuju All-Terrain rocker baseline tehnologiju dizajniranu za sve nivoe skijaškog znanja i sve vrste snežnih uslova, kao i twin tech sidewall konstrukciju za povećanu izdržljivost. Model Rolling Stones 102 je širi od Recoil-a, i ove dve skije zaokružuju kolekciju koja skijašima pruža različite opcije u skladu sa individualnim preferencama.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar