Naslovna    Vesti    Ostalo    Bode Miller izdaje kuću za 800 dolara po danu
30

sep

2013

Bode Miller izdaje kuću za 800 dolara po danu

Slavni skijaš i njegova supruga odlučili da dodatno zarade od nekretnine u New Hampshireu.

Kako izgleda kuća jednog od najboljih skijaša današnjice, legendarnog Bodea Millera, može da sazna svako ko ima bar 800 dolara. Naime, Bode i njegova supruga Morgan odlučili su da izdaju kuću u New Hampshireu.

Ponuda pod nazivom "Bode Millerovo imanje" stoji na jednom od specijalizovanih sajtova za nekretnine u SAD. Pored gomile fotografija neobične drvene kuće, nalaze se i cene. Za jedan dan potrebno je izdvojiti 800 dolara, ukoliko želite da ostanete nedelju dana, to će koštati 4.000, a za ceo mesec račun će vam biti umanjen za 10.000 dolara.

U opisu se navodi da se radi o predivnoj kući sa četiri sobe koja čuva privatnost i ima predivan pogled na planine i ski centar Mount Washington, pa su mogućnosti za skijanje izvanredne.

Bode je propustio prošlu sezonu zbog operacije kolena, a u međuvremenu je potpuno sanirao povredu i očekuje se da startuje na prvoj trci Svetskog kupa u Soeldenu. Takođe, na Olimpijskim igrama u Sochiju on može da uđe u istoriju. Postaće najstariji Amerikanac učesnik Igara, a ako trijufuje u nekoj od disciplina, biće i najstariji pobednik na ZOI ikada.

Foto: www.airbnb.com / Twitter

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar