Naslovna    Vesti    Ostalo    Bode Miller ulazi u konjske trke
02

okt

2012

Bode Miller ulazi u konjske trke

Slavni skijaš postao suvlasnik trkačkog grla Carving.

Samo što je pronašao ženu svog života, Bode Miller planira još jedan veliki korak. Naime, najbolji američki skijaš svih vremena ulazi i u konjske trke kao suvlasnik dvogodišnjeg grla zvanog Carving.

Već u subotu Carving ponovo izlazi na stazu u trci u Kaliforniji, čiji je nagradni fond 250.000 dolara. Ovaj konj je imao samo dva starta , a trijumfovao je oba puta, tako da se od njega očekuju odlični rezultati.

Vlasnica Carvinga je Jill Baffert, a njen suprug Bob poseduje čuvenu ergelu i vrhunski je trener. Interesantno je da su Baffertovi dugogodišnji prijatelji s Millerom, pa su svom sedmogodišnjem sinu dali ime Bode. Bob je otkrio da mu je Bode Miller rekao kako namerava da kupi konja za oko 60.000 dolara.

- Nisam mogao da pronađem nijedno grlo koje bih mu preporučio, tako da je na kraju pao dogovor da postane suvlasnik Carvinga za 55.000. On nije mnogo veliki konj. Kada ga je Bode prvi put video, rekao je: Hej, pa nije baš veliki. Našalio sam se i odgovorio: Šta si očekivao za te pare? – kaže Bob Baffert i dodaje da je skijaš veoma srećan što je Carving pobedio u prve dve trke, ali da u narednoj neće biti ni malo lako.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar