Naslovna    Blog    Skijališta    Mariah Carey peva u Ischglu
08

mar

2012

Predrag Gajić

Mariah Carey peva u Ischglu

Američka R&B i pop-soul pevačica Mariah Carey nastupiće na sada već legendarnom koncertu u austrijskom mestu Ischgl. Koncerti pod nazivom Ischgl's Top Of The Mountain postali su tradicionalni i održavaju se početkom i krajem ski sezone. Poznati su veoma jakim imenima iz sveta muzike kao što su The Killers, Elton John, Kylie Minogue, Pink, Alicia Keys i Tina Turner.

Mariah Carey će zapevati pred skijašima i borderima 30. aprila, a za tu priliku biće napravljena specijalna bina na nadmorskoj visini od 2.320 metara. Očekuje se više od 20.000 posetilaca.

- Mislim da nismo mogli bolje od ovoga. Ponosni smo i uzbuđeni što smo uspeli da obezbedimo tako veliku zvezdu za završni koncert. Mariah Carey ima specifičan i jak glas, perfektan za Top Of The Mountain koncert. Kao i obično, hteli smo da dovedemo internacionalnu zvezdu i uspeli smo. Imaćemo super atmosferu jer očekujemo posetioce iz celog sveta - rekao je Andreas Steibl, turistički direktor ski centra.

Ulaz na koncert Mariah Carey biće besplatan pod uslovom da imate važeći ski pas, bez kojeg inače ne biste mogli da stignete do bine. Poslednji dan ski sezone u Ischglu je 1. maj.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar