Naslovna    Vesti    Takmičenja    Povratak Bode Millera?
12

jan

2015

Povratak Bode Millera?

U narednim danima biće poznato da li će se legendarni Amerikanac ponovo takmičiti.

Kako je i bilo planirano, Amerikanac Bode Miller pokušaće da se vrati u Svetski kup u predstojećim trkama u Wengenu i Kitzbuehelu. Bode bi trebalo da startuje u utorak, na prvom zvaničnom treningu za spust u Wengenu koji je na programu narednog vikenda. Nakon toga će u američkom ski timu biti doneta odluka o njegovom nastupu na predstojećim trkama.

Miller se nije takmičio ove sezone jer se oporavljao od operacije leđa kojoj je povrgnut u novembru prošle godine. Na pres konferenciji u Vailu ranije ovog meseca, Bode je rekao da i dalje nije siguran da li će nastupiti u Wengenu i Kitzbuehelu, kao i na Svetskom prvenstvu u Koloradu koje počinje 2. februara i da će sve zavisiti od toga koliko ga telo bude slušalo.

Bode Miller je u karijeri dva puta pobedio u spustu na čuvenoj stazi Lauberhorn u Wengenu, ali nikada nije uspeo da trijumfuje u spustu na stazi Streif u Kitzbuehelu. On je mnogo puta isticao kako mu je to neostvarena zelja koja ga tera da se iznova vraća i pokušava da pobedi u ovoj legendardnoj trci.

Miller je u obraćanju novinarima takođe rekao da ukoliko zbog problema sa leđima ne uspe da se vrati takmičenjima u narednom periodu postoji mogućnost da okonča karijeru na kraju ove sezone.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar