Naslovna    Vesti    Skijališta    Besplatno skijanje na Kopaoniku za praznik
26

apr

2012

Besplatno skijanje na Kopaoniku za praznik

Povodom svečanog završetka ski sezone, “Skijališta Srbije” su u znak zahvalnosti vernim posetiocima Kopaonika, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje.

Predstojeći produženi praznični vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik. JP „Skijališta Srbije“ je pripremilo staze Karaman greben A i B i Pančićev vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika od 9 do 17 časova.

Povodom svečanog završetka ski sezone koja je, po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski centra Kopaonik, “Skijališta Srbije” su, u znak zahvalnosti vernim posetiocima ovog centra, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje.

Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman greben i Pančićev vrh će takođe biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju.

- JP "Skijališta Srbije" se zahvaljuje svima koji su posetili naše ski centre protekle zime i doprineli tome da oborimo rekorde posećenosti. Obećavamo da ćemo predstojeće leto iskoristiti za pripremu naredne zimske sezone koju ćemo zajedno provesti uživajući u vrhunskom skijanju na našim planinama.Takođe, vas pozivamo da uživate i u letnjim sadržajima koji će uskoro biti predstavljeni - poručuju iz "Skijališta Srbije".

Izvor i foto: JP "Skijališta Srbije"

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar