Naslovna    Vesti    Skijališta    Specijalna ponuda Srebrnca za Ski opening na Kopaoniku
Sponzorisani članak
25

nov

2014

Specijalna ponuda Srebrnca za Ski opening na Kopaoniku

U hotelu na Gobelji tri dana na bazi polupansiona iznose samo 7.500 dinara.

Približavaju se prvi skijaški dani na Kopaoniku, Ski opening na programu je od 4. do 7. decembra, a hotel Srebrnac, kao i svake godine, spremno dočekuje one koji žele da uživaju u prvom skijanju i bordovanju u našem najvećem ski centru.

Za tu priliku hotel Srebrnac pripremio je specijalnu promotivnu ponudu - tri dana Ski openinga na bazi polupansiona po osobi iznose samo 7.500 dinara.

Poznato je da Srebrnac važi za idealno mesto za one koji vole popularne staze Gobelje, a one spadaju među najatraktivnije na Kopaoniku. Velika prednost Srebrnca je i ski in - ski out, što praktično znači da se iz hotela izlazi direktno na skijama, a takav je i povratak posle uživanja na snegu.

Udobnom četverosedišnicom lako se stiže do vrha Gobelje, a kasnije preko Jarma i do ostalih staza na Kopaoniku.

Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV i telefon. Hotel ima TV salu, bežični internet, teretanu, saunu, ski servis za iznajmljivanje ski opreme i trafiku. Gostima hotela Srebrnac na raspolaganju su bilijarski sto, sto za stoni tenis, pikado.

Oni koji više vole apartmanski smeštaj u centru Kopaonika, mogu da se odluče za Ski Fun apartmane u vili Nikola. Strukturno postoje tri vrste apaartmana - 2+1, 3+1 i 5+1, a ispunjavaju sve uslove za prijatan boravak na Kopaoniku.  

Svi zainteresovani mogu posetiti sajt hotela na adresi www.hotelsrebrnac.rs kao i njihovu Facebook stranicu ili se obratiti putem telefona 063/868-92-23.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar