Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Štapovi za "živeli"
21

dec

2012

Štapovi za "živeli"

Cold Pole, prvi štapovi za skijanje koji služe kao rezervoari za piće.

Nove cene u kafićima u vašem omiljenom skijalištu odavno su probile plafon. Ne preostaje vam ništa drugo nego da malo uštedite i da, umesto u ugostiteljskom objektu, popijete pićence na stazi. Ali nošenje pljoske ili plastične flašice vas dodatno nervira jer vam se po džepovima već vuku novčanik, mobilni telefon, ključevi...

Rešenje postoji – štapovi Cold Pole! Dovitljivi Amerikanci su se dosetili i naizged obične ski štapove pretvorili u male rezervoare za tečnost, vašu omiljenu tečnost. Jednostavno odvijete rukohvat, nagnete štap i živeli!

Cold Pole štapovi se proizvode u dva modela, a oba su izrađena od vrhunskih materijala u čiju unutranjost može da stane po 2,5 decilitara pića. Dakle, ukupno pola litra. Ne brinite, spremni su za upotrebu odmah po kupovini jer su fabrički sterilizovani. Kao dodatnu opremu možete da kupite i usku i dugačku četku za čišćenje.

Naravno, morate da obratite pažnju da na velikom minusu u štapove ne sipate nešto što može da zamrze. I da ne preterate jer vožnja, pa makar to bilo i skijanje, i mnogo alkohola ne idu zajedno. Živeli!  

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar