Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Zeal izbacio naočare sa HD kamerom
15

okt

2012

Zeal izbacio naočare sa HD kamerom

Najnoviji model naočara iON poseduje kameru koja snima u HD rezoluciji.

Montiranje HD kamera na kacige polako odlazi u prošlost. Tako bar smatraju u kompaniji Zeal, jednom od lidera kada je u pitanju proizvodnja i prodaja ski i snoubord naočara u SAD.

Zeal je izbacio novu kolekciju naočara nazvanu iON HD Camera, koje, pogađate, već imaju ugrađenu kameru. Ona može da snimi sve vaše snežne avanture u HD formatu (1080p), ali i u nižoj rezoluciji (720p). Što se fotografija tiče, one su visokog kvaliteta od osam megapiksela.

Velika prednost je u toma što snimate ono što vidite i u svakom trenutku na vjufajnderu, koji je ugrađen u stakla naočara, možete da vidite vaš snimak. Klipovi i fotografije lako se postavljaju na Facebook i Twitter. Kontrolni tasteri nalaze se sa strane i veoma su veliki pa kamerom možete da upravljate bez skidanja rukavica. Jedina mana je nešto kraće trajanje baterije, iON može da snima do tri sata, a priznaćete, većina skijaša i bordera na snegu provodi mnogo više vremena.

Ovaj najnoviji ski gedžet u SAD košta 399 dolara. Istina, za manje novca može se nabaviti GoPro HD Hero 2. Ali, na kupcima je da odluče.

 

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar