Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Atomic Icon serija Marcela Hirschera
04

okt

2012

Atomic Icon serija Marcela Hirschera

Austrijski skijaš dobio svoju liniju Atomic opreme.

Marcel Hirscher, aktuelni pobednik Svetskog kupa, u novu sezonu ulazi u novom ruhu. Poznati proizvodjač ski opreme Atomic izbacio je ekskluzivnu Icon seriju skija i kaciga za Hirschera. Tako će ovaj Austrijanac postati prvi skijaš u istoriji Svetskog kupa koji će se takmičiti na skijama sa sopstvenim dizajnom i potpisom. Hirscher koji je veliki zaljubljenik u motocross, inspiraciju za dizajn Icon serije je pronašao upravo u ovom sportu.

Atomic Icon serija skija obuhvata tri modela. Glavna uzdanica je FIS slalom skija Redster Marcel Hirscher SL MTL, koju će Hirscher voziti u Svetskom kupu. Takodje postoje i dva junior modela, Redster Marcel Hirscher JR II ETS i Redster Marcel Hirscher JR III ETM.

Pored skija u Icon liniji se nalazi i Troop SL Marcel Hirscher kaciga.

Hirscher će imati ekskluzivu u Svetskom kupu kada je u pitanju Icon serija. Sa druge strane, Icon serija će se pojaviti u slobodnoj prodaji ali u ograničenoj količini kod specijalizovanih Atomic prodavaca.

Marketing tim Marcela Hirschera ovog leta je očito radio punom parom. Pored Icon serije, Austrijanac je promovisao svoj novi logo i liniju garderobe. Više informacija možete pronaći na novom Hirscherovom siteu.

 

Pošalji prijatelju

Komentari (2)

ostavi komentar
04

okt

2012

10:49  |   Iko [neregistrovani]

Jedan je Jon Olsson :)


I on ima svoju GS skiju (sa njegovim dizajnom) ali nisam siguran da je vozi na trkama, nego samo na treninzima.

Preporuka

04

okt

2012

10:13  |   Krecha [neregistrovani]

Marcel hoce od sebe da napravi novog Jon Olsona :)

Preporuka

Ostavi komentar