Naslovna    Vesti    Ostalo    Lindsey Vonn usred modne revije morala na antidoping test
06

jun

2013

Lindsey Vonn usred modne revije morala na antidoping test

Antidoping agencija iznenadila poznatu skijašicu dok je ova prisustvovala dodeli nagrada najboljim kreatorima u Lincoln Centru.

Najbolja američka skijašica Lindsey Vonn morala je da se podvrgne antidoping kontroli usred modne revije, piše New York Post. Lindsey i njen novi dečko, golfer Tiger Woods, prisustvovali su ceremoniji dodele nagrada najboljim modnim kreatorima Amerike, kada joj je zazvonio mobilni telefon.

Bio je to poziv iz Antidoping agencije SAD, koja je Lindsey obavestila da mora odmah da se podvrgne testu. Sve se odigralo u toaletu Lincoln Centra u Njujorku. Izvor lista kaže da za to vreme niko nije mogao da uđe u ženski toalet, te da je "stražu" držala poznata američka kreatorka Cynthia Rowley, čiju je haljinu nosila skijašica.

Tom Kelly iz Ski tima SAD objašnjava da svi sportisti moraju da budu dostupni za antidoping kontrolu 24 časa dnevno.

- Svi vrhunski sportisti su na udaru te kontrole i ona može da ih pozove u bilo koje vreme. To nije ništa čudno, oni su upoznati s tim pravilima - izjavio je Kelly.

Lindsey Vonn uspešno se oporavlja od operacije kolena i biće jedan od najvećih aduta SAD za osvajanje medalja na ZOI u Sochiju 2014.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar