Naslovna    Vesti    Ostalo    Zimski Show na Zagrebačkom velesajmu 15-18.11.2012
03

okt

2012

Zimski Show na Zagrebačkom velesajmu 15-18.11.2012

Zagrebački velesajam po drugi put organizuje međunarodni sajam skijanja, zimskih sportova, outdoor aktivnosti i prateće industrije po nazivom Zimski Show.

Sajam će biti održan u terminu od 15. do 18. novembra ove godine u izložbenim prostorima Zagrebačkog velesajma.

Glavna tema sajma je, naravno, skijanje, a uz to će obuhvatati i proizvode i usluge namenjene zimskim sportovima, ponudu turističkih aranžmana i ski destinacija. U okviru sajma će se naći još i outdoor aktivnosti, fitness, teretane, wellness i spa, dodaci prehrani za sportiste i rekreativce, sportska literatura.

Iz Zagrebačkog velesajma naglašavaju "IGLOO", edukativni panel u organizaciji PR-event sport-a i portala Skijanje.hr koji okuplja vodeće sportaiste i stručnjake, te će Vam pružiti sve važne informacije o pripremama za sezonu, održavanju opreme, putnom osiguranju i ostalim interesantnim temama.

Tokom četiri dana druženja posetioce očekuje "AFTER SKI PARTY" uz organizovane koncerte, a za svakodnevni muzički doživljaj biće zadužen DJ mini booth.

U "Chill Out" zoni u organizaciji Surfmanie za one najmlađe biće podignuta mini snowboard rampa, snowArt program crtanja snowboard motiva kao i bezbroj igrica uz prisutstvo animatora i učitelja.

Kao najava sajma organizovan je Grafiti Jam – facebook takmičenje grafitera uz vredan fond nagrada.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar