Naslovna    Vesti    Ostalo    Lindsey u Londonu zbog dečka?
08

avg

2012

Lindsey u Londonu zbog dečka?

Najbolja skijašica sveta na Olimpijskim igrama daje podršku skakaču s motkom Bradu Walkeru, s kojim je, navodno, u vezi.



Najbolja skijašica sveta Lindsey Vonn ovih dana uživa u takmičenjima na Olimpijskim igrama. Kako sama kaže, odluku da se pojavi u Londonu donela je iznenada, iako ostatak američkog ski tima vredno trenira za narednu sezonu.

Mediji u SAD, ali i u Austriji, spekulišu da je lepa skijašica došla u London kako bi dala podršku skakaču s motkom Bradu Walkeru, s kojim je navodno u vezi. Zasad, o tome oboje mudro ćute.

- Pokušavam da gledam što više sportskih događaja jer zaista volim Olimpijske igre. Bila sam na utakmici košarkaša SAD i Nigerije i pobedili smo ih sa velikom razlikom, u jednom trenutku sam pomislila da je to Ol-star meč. Prisustvovala sam takmičenjima u plivanju, tenisu i gimnastici.Volim letnje Olimpijske igre jer bih volela da se takmičim i u nekim drugim sportovima. Ipak, dobro je što sam bar u nečemu u samom vrhu, a to je skijanje – kaže Lindsey.

Iako je u svojoj karijeri postigla rezultate kakvima ne može da se pohvali niti jedna Amerikanka, Lindsey tvrdi da je u domovini poznatija kao devojka s naslovnih strana, nego kao uspešna sportiskinja.

- Verovatno me više znaju kao pin-ap devojku iz magazina, nego kao skijašicu. Ali tako je to ponekad u Americi. Kada dođem u Evropu, gde je skijanje mnogo zastupljeniji sport, onda svi znaju za moje rezultate.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar