Naslovna    Blog    Ostalo    Predstavljamo "Kamp Rtanj"
Predstavljamo
12

dec

2012

Skijanje.com

Predstavljamo "Kamp Rtanj"

Ukoliko još uvek niste upoznati sa aktivnostima ove organizacije, evo idealne prilike da saznate sve o "Kampu Rtanj"!

’’Kamp Rtanj’’ je organizacija koja se bavi razvojem dece kroz programe Ski kampa i Avantura kampa. Kampovi se održavaju na Kopaoniku u zimskom i letnjem periodu.

Ski kamp

Ski kamp za decu uzrasta od 7 do 17 godina (u nekim slučajevima primaju se i deca od 5 godina) realizuje se u toku zimske sezone na Kopaoniku.

Deca kroz zimski kamp drastično napreduju u skijaškim tehnikama, kako zbog dužine vremena koje provedu na snegu, tako i zbog stručnosti i znanja instruktora ovog kampa koji se već 10 godina bave skijaškom obukom dece i odraslih. Takođe, deca se upoznaju, druže i socijalizuju što im je od velike koristi za njihov budući razvoj.

Tim ski kampa čine ski instruktori, članovi Gorske službe spasavanja, bivši takmičari u alpskom skijanju, članovi reprezentacije Vojske Srbije u zimskim sportovima, diplomirani profesori fizičke kulture, filolozi, pedagozi itd.

U toku ove zimske sezone organizuju se smene u određenim nedeljama tokom svih meseci (decembar, januar, februar i mart).

Roditelji se mogu odlučiti za dve varijante:

  1. "All inclusive" varijanta koja košta 400€ i u koju je uključeno: smeštaj u Rtnju u petokrevetnim i šestokrevetnim sobama sa kupatilom, prevoz, hrana, ski pas za dete, celodnevno skijanje sa licenciranim instruktorima od 9 do 16 časova, popodnevna animacija dece, video projekcije, majice za decu, snimanje kamerom, video materijal po završetku kampa itd.
  2. Varijanta koja uključuje samo skijanje i košta 200€ u kom slučaju roditelji organizuju sve potrebno, a deca skijaju sa timom ski kampa od 9 do 16 časova.

Avantura kamp

Tokom letnjeg perioda, tačnije u julu i avgustu, na Kopaoniku je organizovan Avantura kamp. Deca su uključena u čitav niz aktivnosti kroz koje stiču nove veštine, razvijaju koordinaciju, motoriku i uopšte psihofizičke sposobnosti.

A aktivnosti su sledeće: Avantura park, penjanje na veštačkoj i prirodnoj steni (freeclimbing), planinski biciklizam (mountain biking), orijentiring (korišćenje karte i kompasa), logorovanje, koordinacijski poligoni, pešačke ture, aktivnosti u bazenu (hotel Grand) itd.

Bitan segment Avantura kampa je učenje osnovnih stvari o očuvanju životne sredine, recikliranju otpada i ponašanju prema okolini.

Više o "Kampu Rtanj" možete pronaći na www.kamprtanj.com

Istraži sebe!

Kamp Rtanj

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar