Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Ski oprema od 50.000 evra
05

nov

2013

Ski oprema od 50.000 evra

Papreno skupi Lacroix ski set proizveden je u samo deset primeraka, ali su svi prodati.

Ako ste u dvorište upravo uparkirali Bugati, ako na posao idete helikopterom, a privatnim avionom na skijanje u, naprimer, Courchevel, verovatno možete da si priuštite set ski opreme od, recimo, 50.000 evra.

Upravo toliko je koštao specijalni „ski paket“ u poznatoj luksuznoj prodavnici Lacroix. Kabinet koji sadrži kompletnu opremu, osim pancerica, specijalno je izradila kompanija Pinel&Pinel. Problem je u tome što je napravljeno samo deset ovakvih kompleta koji su mogli da se kupe isključivo u Courcheveleu i, pogađete, svi su našli vlasnike.

Za 50.000 evra, pored tog kofera, kupci su dobili par skija izrađenih od titanijuma, kevlara i karbona, zatim Smart Track vezove, iste one koje koriste Salomon i Atomic uz svojeall mountain modele (samo što na tim skijama koštaju mnooooogo manje), karbonske štapove, dva para rukavica od specijalne kože  i vrhunske naočare.

Svaki srećni bogati skijaš nagrađen je i jednogodišnjim ski pasom za Tri doline, besplatnim doživotnim servis skija i besplatnu dostavu. Pa nisu se baš pretrgli.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar