Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Oakley izbacio revolucionarne naočare
03

nov

2012

Oakley izbacio revolucionarne naočare

Pre nekoliko dana počela prodaja modela Oakley Airwave, koji ima sve što možete da zamislite.

Poznati proizvođač optike Oakley 31. oktobra pustio je u prodaju najnoviji model ski i snoubord naočara, koje će, kako tvrde, izazvati pravu revoluciju.

Oakley Airwave donose vrhunsku optiku, zaštitu i dizajn u kombinaciji sa integrisanim GPS sistemom, Bluetoothom i malim ekranom. U svakom trenutku imaćete informacije o mogućim opasnostima od lavina, uključujući mape, analizu upravo izvedenog skoka, brzinu kojom se krećete, pa čak i lokaciju vaših prijatelja koje ste uneli u program, a koji skijaju negde na drugim stazama. Korisno, zar ne?

Nema bojazni da će ekran i gomila informacija koje pristižu odvlačiti vašu pažnju. Mali dsplej je postavljen tako da imate utisak da gledate u monitor večičine 14 inča sa razdaljine od 1,5 metara. Monitor je smešten u donjem desnom uglu naočara i lako ga je ignorisati u svakom trenutku, tako da brzo možete da vratiite fokus na samu stazu i vašu vožnju.

Ne treba posebno napominjati da je i mobilni telefon Bluetoothom povezan sa naočarima, tako da sve poruke koje primate odmah vidite na ekranu, a i plejlista sa vašeg iPhonea ili nekog drugog uređaja biće vam lako dostupna. Kroz meni se krećete uz pomoć posebne narukvice, koja liči na sat, i ima velike tastere tako da nema potrebe za skidanjem rukavica.

Na kraju smo došli i do cene, a ona nije mala. Naravno, za revolucionarni prozivod treba platiti malo više, a to je u ovom slučaju 599,99 dolara.

 

 

Pošalji prijatelju

Komentari (1)

ostavi komentar
26

jan

2014

11:05  |   kaya [neregistrovani]

Molim vas recite mi gde mogu u Srbiji da se kupe Oakley ski naocare? Hvala

Preporuka

Ostavi komentar