Naslovna    Vesti    Ski Oprema    Počinje jubilarni Expo-zim
23

nov

2015

Počinje jubilarni Expo-zim

30. međunarodni sajam zimskog turizma, rekreacije, sporta i sportske opreme biće održan od 26. do 29. novembra u hali 4 Beogradskog sajma.

Međunarodni sajam zimskog turizma, rekreacije, sporta i sportske opreme Expo-zim doživeće svoje jubilarno 30. izdanje od 26. do 29. novembra u hali 4 Beogradskog sajma.

Već decenijama ova manifestacija okuplja sve zaljubljenike u skijanje, snoubording, planinarenje... Oni na jednom mestu mogu da se upoznaju sa novim tehnološkim dostignućima, da vide ponudu aktuelne opreme, ali i da kupe ili zamene nešto od polovne.

Najveći uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri opreme za zimske sportove, njih preko pedeset, izložiće svoje proizvode, a biće to prilika i za turističke organizacije i agencije da promovišu aranžmane za predstojeću sezonu. Posetioci će moći da računaju i na određene popuste prilikom kupovine opreme ili aranžmana. Na štandu Skijališta Srbije moći će da se kupi ski-pas sa popustom od 10%.  

Suorganizator Expo-zima je asocijacija "Sport za sve", koja će se pobrinuti za dodatne sadržaje. Tako će, na primer, biti organizovana i izložba fotografija "30 godina Expo-zima", svakodnevni kvizovi "Koliko poznajete zimske sportove", a zajedno sa Skijalištima Srbije i stručno savetovanje "Bezbednost na ski-stazama Srbije". U programu je i hepening pod nazivom "Belo veče Expo-zima", koje će, pored organizatora, uveličati saradnici, sportski radnici i predstavnici sportskih saveza iz cele Srbije.

Radno vreme Expo-zima je od 10 do 20 časova, pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar