Naslovna    Vesti    Ski Oprema    I Cuche u Kjusu
06

maj

2012

I Cuche u Kjusu

Poznata kompanija Kjus, koja proizvodi odeću prvenstveno za zimske sportove, saopštila je da će Didier Cuche biti novi ambasador njihovog brenda.

Tek što se penzionisao, legendarni švajcarski skijaš Didier Cuche našao je novi angažman. Poznata kompanija Kjus, koja proizvodi odeću prvenstveno za zimske sportove, saopštila je da će Cuche biti novi ambasador njihovog brenda. On se tako pridružio Lari Gut, Bode Milleru, Lasse Kjusu i Dariju Colognii, koji već obavljaju tu funkciju.

"Napravili smo novi sjajan potez. Ponosni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu jednom od najboljih i najharizmatičnijih skijaša današnjice. Didier nikada nije pravio kompromise kada je u pitanju skijanje, a verujemo da će biti takav i kao ambasador brenda i da će naše proizvode testirati do maksimuma. Ovo je veoma važno jer će njegovo iskustvo biti od dragocene važnosti u kreiranju odeće za zimske sportove", kaže se u saopštenju kompanije Kjus.

Didier Cuche je prethodne sezone odlučio da se više ne bavi takmičarskim skijanjem. Švajcarac je u bogatoj karijeri osvojio srebro na Olimpijskim igrama u superveleslalomu u Naganu 1998, u istoj disciplini je 2009. postao svetski prvak, a ostvario je 22 pobede u Svetskom kupu.

 

Pošalji prijatelju

Nema komentara.

Ostavi komentar